Уважаеми клиенти,

Приложението “Smart-UP” е съвременна софтуерна платформа, която Ви дава възможност да гледате предлаганата от нас цифрова телевизия, без да е необходимо да инсталирате допълнителна приставка ( Set-Top-Box ) към Вашия телевизионен приемник.

Приложението “Smart-UP” може да се инсталира на всички съвременни „smart” телевизори с марка LG, Samsung, Philips, Toshiba, Sony, Sharp и други , както и на телефони и таблети с операционна система “Android”

Как да инсталирате приложението  ?

За да инсталирате приложението , първо трябва да свържете Вашето устроиство (телевизор,таблет или телефон)  към интернет свързаност предоставяна от iConnect, след което да изтеглите приложението „Smart-UP “ от магазина с приложения на Вашия телевизионен приемник или от „Google Play“ за телефоните и таблетите с операционна система „ Android”.

След като изтеглите и стартирате приложението, на екрана ще се визуализира съобщение с персонален код, който е необходимо да запишете и да предоставите на iConnect при подписването на договора за избрания от Вас абонаментен план.

Как мога да поръчам Smart-UP ?

  • Услугата може да се заяви като допълнение към избран от Вас абонаментен план към iConnect във всички офиси на фирмата.
  • Услугата се предоставя без дългосрочен договор на предплатен принцип , т.е можете да заявите и да откажете услугата по всяко време .

 

Всички права запавени iconnect.bg 2024